Επαγγελματίες και Έμποροι Τροφίμων

Η The Mart, ο συνεργάτης του επαγγελματία για χρόνια, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αγοράς, αποτελεί την ιδανική επιλογή σας για να αποκτήσετε πιστούς πελάτες ενάντια στην τυποποίηση των τροφίμων.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε εξαιρετικές λύσεις προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας σε όλες τις κατηγορίες για να κερδίσετε πωλήσεις, νέους πελάτες και κερδοφορία.

Ελάτε σε ένα από τα 11 καταστήματά μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να γίνουμε ο «Συνεργάτης σας»!

Ξέρουμε τι χρειάζεστε

Στα ράφια μας θα βρείτε περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τροφίμου και μη τροφίμου, προσεκτικά διαλεγμένους από επαγγελματίες του χώρου. Επίσης, σας προσφέρουμε περισσότερα από 2.000 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτα με μη διαπραγματεύσιμη ποιότητα.
  • Στα Μανάβικά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών της αγοράς
  • Στα Ψαράδικά μας θα βρείτε καθημερινά περισσότερες από 50 επιλογές φρέσκων ψαριών!
  • Και όσο για το φρέσκο κρέας, διαθέτουμε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα της αγοράς και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Περισσότερα από 3.000 προϊόντα διαφόρων κατηγοριών ελέγχονται καθημερινά, για να σας προσφέρουμε πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.
Παραδίδουμε καθημερινά «στην πόρτα σας» με την υπηρεσία Delivery. Εύκολα, με ασφάλεια και με επαγγελματίες μεταφορείς.
50 εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνική υποστήριξη για όλη την κατηγορία επαγγελματικού εξοπλισμού Master Chef.
Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι, 9 καταστήματα και 3 DRIVE in είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας