Εστίαση

Αν είστε μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση εστίασης, έχετε σίγουρα πολλά στο «πιάτο» σας.

Για αυτό χρειάζεστε ένα συνεργάτη που μπορεί να σας παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία σας, αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο προϊόντων ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Γνώμονάς μας η ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής! Από τη μοναδική γκάμα κρεάτων μας, μέχρι... τις οδοντογλυφίδες, στα ράφια μας θα βρείτε ότι ψάχνετε, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ξέρουμε τι χρειάζεστε

Στα ράφια μας θα βρείτε περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τροφίμου και μη τροφίμου, προσεκτικά διαλεγμένους από επαγγελματίες του χώρου. Επίσης, σας προσφέρουμε περισσότερα από 2.000 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτα με μη διαπραγματεύσιμη ποιότητα.
  • Στα Μανάβικά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών της αγοράς
  • Στα Ψαράδικά μας θα βρείτε καθημερινά περισσότερες από 50 επιλογές φρέσκων ψαριών!
  • Και όσο για το φρέσκο κρέας, διαθέτουμε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα της αγοράς και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Οκτώ Τεχνολόγοι Τροφίμων διενεργούν καθημερινά αυστηρούς ελέγχους στα προϊόντα με στόχο τη συνολική διασφάλιση ποιότητας. Εφαρμόζουμε τα συστήματα ISO 22000:2005 (που συμπεριλαμβάνει το σύστημα HACCP) και ISO 9001:2015 και είμαστε πιστοποιημένοι από τον Διεθνή Νηογνώμονα Bureau Veritas. Τα πιστοποιητικά μας είναι στη διάθεσή σας ως απόδειξη του αξιόπιστου προμηθευτή σας αλλά και για την εφαρμογή των δικών σας αντίστοιχων συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.
Περισσότερα από 3.000 προϊόντα διαφόρων κατηγοριών ελέγχονται καθημερινά, για να σας προσφέρουμε πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.
Παραδίδουμε καθημερινά «στην πόρτα σας» με την υπηρεσία Delivery. Εύκολα, με ασφάλεια και με επαγγελματίες μεταφορείς.
50 εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνική υποστήριξη για όλη την κατηγορία επαγγελματικού εξοπλισμού Master Chef.
Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι, 9 καταστήματα και 3 DRIVE in είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας