Γρήγορο Φαγητό και Πιτσαρίες

Μας αρέσει να λέμε ότι έχετε ένα ωραίο γρήγορο εστιατόριο.

Γι’ αυτό και ξέρουμε ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και με τις τιμές των α' υλών να αυξάνουν μέρα με τη μέρα, χρειάζεστε επαγγελματίες συνεργάτες! Σε εμάς θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε με γνώμονα πάντα τη λύση προς τον πελάτη και την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής! Από τη μοναδική γκάμα κρεάτων και τυριών μας, μέχρι... τα κουτιά delivery και τις οδοντογλυφίδες, στα ράφια μας θα βρείτε ό,τι ψάχνετε, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ελάτε σε ένα από τα 11 καταστήματά μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να γίνουμε ο «Συνεργάτης σας»!

Δείτε για την επιχείρησή σας

Ξέρουμε τι χρειάζεστε

Στα ράφια μας θα βρείτε περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τροφίμου και μη τροφίμου, προσεκτικά διαλεγμένους από επαγγελματίες του χώρου. Επίσης, σας προσφέρουμε περισσότερα από 2.000 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτα με μη διαπραγματεύσιμη ποιότητα.
  • Στα Μανάβικά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών της αγοράς
  • Στα Ψαράδικά μας θα βρείτε καθημερινά περισσότερες από 50 επιλογές φρέσκων ψαριών!
  • Και όσο για το φρέσκο κρέας, διαθέτουμε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα της αγοράς και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Οκτώ Τεχνολόγοι Τροφίμων διενεργούν καθημερινά αυστηρούς ελέγχους στα προϊόντα με στόχο τη συνολική διασφάλιση ποιότητας. Εφαρμόζουμε τα συστήματα ISO 22000:2005 (που συμπεριλαμβάνει το σύστημα HACCP) και ISO 9001:2015 και είμαστε πιστοποιημένοι από τον Διεθνή Νηογνώμονα Bureau Veritas. Τα πιστοποιητικά μας είναι στη διάθεσή σας ως απόδειξη του αξιόπιστου προμηθευτή σας αλλά και για την εφαρμογή των δικών σας αντίστοιχων συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.
Περισσότερα από 3.000 προϊόντα διαφόρων κατηγοριών ελέγχονται καθημερινά, για να σας προσφέρουμε πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.
Παραδίδουμε καθημερινά «στην πόρτα σας» με την υπηρεσία Delivery. Εύκολα, με ασφάλεια και με επαγγελματίες μεταφορείς.
50 εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνική υποστήριξη για όλη την κατηγορία επαγγελματικού εξοπλισμού Master Chef.
Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι, 9 καταστήματα και 3 DRIVE in είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας