Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

2016

Νέα - Εκδηλώσεις

Packaging Innovation Awards 2016: Η καινοτομία της συσκευασίας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας τής The Mart στο βάθρο των διακρίσεων


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, η τελετή απονομής των πρώτων Packaging Innovation Awards 2016.
Η αγορά επικρότησε ηχηρά την καινοτομία στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τα περιοδικά Marketing Week, Plant Management και σελφσέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) και την Τιμητική Υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος (ΣΒΠΕ).
Στα βραβεία συμμετείχαν 90 εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα και βραβεύθηκαν οι 27.

Η The Mart απέσπασε τέσσερα βραβεία:
- Βραβείο SILVER για τη Φέτα «Αγνάντι»
- Βραβείο SILVER για το Τσίπουρο «Αρμενιστής»
- Βραβείο BRONZE για το Ούζο «Αρμενιστής»
- Βραβείο BRONZE για το Γιαούρτι στραγγιστό «Master Chef»

2015

Ενημέρωση Πελατών

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι, λόγω της συγχώνευσης της «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.» με την «ΙΝΩ Εισαγωγές και Εμπορία Αγαθών, Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Εκμετάλλευση Ακινήτων Α.Ε.», τo αρχείο με τα στοιχεία των Πελατών πρέπει να μεταφερθεί στη νέα εταιρεία προκειμένου να είναι εφικτή η τήρηση των δεδομένων.
Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Ανακοίνωση Συγχώνευσης

Περίληψη Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιρειών «ΙΝΩ Εισαγωγές και Εμπορία Αγαθών, Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Εκμετάλλευση Ακινήτων Ανώνυμος Εταιρεία» και «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ».

2013

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Νέα - Εκδηλώσεις

5ος ετήσιος Μαραθώνιος ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η MAKRO Cash & Carry συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στον Αγώνα «Greece Race for the Cure» σε συνεργασία με το «Άλμα Ζωής» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ζάππειο Μέγαρο με σκοπό την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 15.000 που έτρεξαν και στήριξαν με την παρουσία τους την μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη. Η MAKRO Cash & Carry στήριξε τον αγώνα ως αποκλειστικός χορηγός του νερού RIOBA, με την μεγαλύτερη εταιρική ομάδα που αριθμούσε 351 άτομα, δίνοντας για ακόμα μια φορά την υπόσχεση ότι «ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!». Όλοι μαζί, άντρες, γυναίκες, παιδιά μπορούμε να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία:

Zέτα Ζιόβα
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας
MAKRO Cash & Carry Ελλάδας
210-34 96 530
zeta.ziova@makro.gr

Παρασκευή 26 Απριλίου

Νέα - Εκδηλώσεις

Η MAKRO Cash & Carry έχει δεσμευτεί να προστατεύει το περιβάλλον

Αποτελεσματικές επιχειρηματικές πρακτικές αποτελούν κεντρικό πυλώνα της δραστηριότητάς μας επιτρέποντας μας να περιορίσουμε τις βλαβερές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Στη MAKRO πιστεύουμε ότι ο κάθε εργαζόμενος είναι σε θέση να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος – τόσο μέσα από την συμπεριφορά του στο χώρο εργασίας όσο και με τη συμπεριφορά του στο σπίτι. Η MAKRO Cash & Carry από τις αρχές του 2013 έχει λανσάρει το πρόγραμμα Συνειδητοποίησης Κατανάλωσης Ενέργειας. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παρακινήσει όλους τους εργαζόμενους να είναι πιο συνειδητοί στην κατανάλωση ενέργειας μέσα από την καθημερινή τους συμπεριφορά.

Zέτα Ζιόβα
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας
MAKRO Cash & Carry Ελλάδας
210-34 96 530
zeta.ziova@makro.gr

Τρίτη 23 Απριλίου

Νέα - Εκδηλώσεις

Η MAKRO Cash & Carry στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Περισσότεροι από 12.000 δρομείς, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.
Η MAKRO Cash & Carry, έδωσε δυναμικά το παρόν της με 132 συμμετοχές στη διοργάνωση και στον Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς, υποστηρίζοντας το έργο και τα Βήματα Ζωής της ΕΛΕΠΑΠ.

Zέτα Ζιόβα
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας
MAKRO Cash & Carry Ελλάδας
210-34 96 530
zeta.ziova@makro.gr