Οι Δεσμεύσεις μας, προς όλους εσάς

Mε στόχο να βρισκόμαστε κοντά σε όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες, δεσμευόμαστε για τα αποκλειστικά προνόμια που σας εξασφαλίζουμε.

 

Αυτές είναι οι 10 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ μας, που κάνουν τη διαφορά!

 

1. Όλα κάτω από την ίδια στέγη 

Βρíσκετε όλους τους προμηθευτές σας σε μία μόνο επίσκεψη. Περισσότερα από 20.000 είδη τροφίμων, μη τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού, ειδικά διαμορφωμένα για τις επαγγελματικές ανάγκες σας. 

 

2. Χαμηλές τιμές σε μόνιμη βάση 

Συγκρίνετε το σύνολο των αγορών σας και διαπιστώστε τις χαμηλές τιμές της The Mart σε μόνιμη βάση, τις 15ήμερες προωθήσεις και τις καθημερινές ευκαιρίες. 

 

3. Στοκ σε απεριόριστες ποσότητες 

Η The Mart στοκάρει για σας, έτσι ώστε να αγοράζετε τα είδη και τις ποσότητες που χρειάζεστε, χωρίς να δεσμεύετε τα χρήματά σας και να γεμίζετε τις αποθήκες σας με πλεονάζοντα αποθέματα. 

 

4. Υγιεινή και ποιότητα σε όλα τα προϊόντα 

Στα καταστήματα The Mart τηρούνται αυστηρά μέτρα υγιεινής και διαδικασίες που διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων (μέθοδος HACCP). Παράλληλα εφαρμόζονται συστηματικά ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα προϊόντα. Με το σύστημα ανταλλαγής παγοκυστών που εφαρμόζεται εξασφαλίζουμε μια πραγματική λύση για να μην διακόπτεται η αλυσίδα ψύξης κατά τη μεταφορά των φρέσκων και των κατεψυγμένων προϊόντων. 

 

5. Η Φρεσκάδα 

Τα προϊόντα αποσύρονται από την πώληση αρκετό καιρό πριν την ημερομηνία λήξης τους. Σε όλα τα στάδια της αλυσίδας ψύξης και διακίνησης των προϊόντων εφαρμόζονται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. 

 

6. Η Εξυπηρέτηση 

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η The Mart στους πελάτες της είναι προσαρμοσμένα στις επαγγελματικές τους ανάγκες με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους. 

 

7. O Επαγγελματισμός 

Μία ομάδα από επαγγελματίες σε κάθε τομέα φροντίζουν για εσάς. Σας πληροφορούν, σας συμβουλεύουν και σας εξυπηρετούν 6 ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο. Σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους πώλησης και την ειδική σήμανση, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μία γρήγορη, άνετη και ευχάριστη διαδικασία. Ειδικοί κατάλογοι που παρουσιάζουν πλήρη γκάμα σε τμήματα τροφίμων και μη τροφίμων παρέχουν ολοκληρωμένες προτάσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις σας. 

 

8. H Ελευθερία αγορών 

Σε μεγάλους χώρους στα ράφια μας διατίθενται χιλιάδες προϊόντα σε ποικιλία συσκευασιών για να διαλέγετε τα μεγέθη που θέλετε και να αγοράζετε μόνο την ποσότητα που έχετε ανάγκη. Έρχεστε, βλέπετε, επιλέγετε και παίρνετε τα προϊόντα που χρειάζεστε χωρίς καθυστερήσεις. 

 

9. Η Πληροφόρηση – Φυλλάδια Προσφορών 

Δεκαπενθήμερη ενημέρωση για ακόμη χαμηλότερες τιμές σε περισσότερα από 200 προϊόντα και προωθητικές ενέργειες μέσω των φυλλαδίων προσφορών, της εφημερίδας που αποστέλλεται απευθείας στην έδρα σας. Παράλληλα, εκδίδονται ειδικοί κατάλογοι με μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων και εξοπλισμού. Ακόμη, διάφορες ευκαιρίες σε προϊόντα σάς γνωστοποιούνται τηλεφωνικά ή μέσω SMS ή σας αποστέλλονται με fax ή e-mail. 

 

10. Η Αποκλειστικότητα 

Η The Mart είναι ο κόσμος αγορών μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες οι οποίοι ως μέλη της είναι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους.