Γαλλικές κοπές Bovillage

Το γαλλικό κρέας Bovillage υποδέχεται τις γιορτές μαζί σας!

Από 13 έως 23 Δεκεμβρίου, στον χώρο της Kitchen Academy του καταστήματος Κηφισού, η The Mart σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις διάσημες γαλλικές κοπές στο βόειο κρέας ανώτερης ποιότητας Bovillage.
Με τη συμμετοχή του Luc Perez, διακεκριμένου guest Meat Specialist από τη Γαλλία, θα παρουσιαστούν κοπές που θα εστιάζουν στην αξιοποίηση, ανάδειξη, απόδοση αλλά και τρυφερότητα του κρέατος χάρη στον τρόπο κοπής του.
Λίγα λόγια για τον Luc Perez
Ο κ. Luc Perez είναι εκπαιδευτής κρέατος και artisan κρεοπώλης από το 1985. Έχει διατελέσει υπεύθυνος κρεοπωλείου, τόσο στον χώρο του παραδοσιακού boucherie στη Γαλλία, όσο και στον κλάδο του γαλλικού λιανεμπορίου.
Για 15 χρόνια υπήρξε διευθυντής της διακεκριμένης Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος του Παρισιού, αφήνοντας το δικό του στίγμα στη διαδικασία της δημιουργίας, εδραίωσης και εντέλει αναγνώρισης διπλωμάτων κατάρτισης του γαλλικού κλάδου κρέατος. Αποχωρώντας από τη σχολή, ο κ. Perez δημιούργησε τον δικό του εκπαιδευτικό χώρο, Centre GPS Formation. Από το 2015 εμφανίζεται σε επιλεγμένες δράσεις της γαλλικής μάρκας βοείου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage στην Ελλάδα, όπως σεμινάρια για επαγγελματίες, παρουσιάσεις και shows κοπής.

Παρακολουθείστε και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας προσφέροντάς τους αναβαθμισμένο προϊόν!

Καθημερινά, από 13 έως 23/12, 12:00 με 17:00 στην Κουζίνα της Kitchen Academy.
Τυπώστε την πρόσκλησή σας
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή για όποια ημέρα θέλετε.
Στείλτε e-mail στο KitchenAcademy@themart.gr ή στο info@themart.gr.
cart: