Επαγγελματίες και Έμποροι Τροφίμων

Για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της αγοράς

Σε μια «λεπτή» περίοδο για την ελληνική οικονομία είναι απαραίτητο ένας επαγγελματίας ή έμπορος τροφίμων να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς. Η The Mart, με τα 13 καταστήματά της, το νέο Delivery Center, τους εξειδικευμένους πωλητές της, μπορεί να αποτελέσει δικλείδα ασφαλείας, ιδανική επιλογή συμβούλου και προμηθευτή που μπορεί να συμβάλει στον στόχο σας για νέους και πιστούς πελάτες. Με μη τυποποιημένα, φρέσκα και υγιή τρόφιμα και με εξαιρετικές λύσεις σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για όλες τις κατηγορίες, υποσχόμαστε πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών σας.

Ξέρουμε τι χρειάζεστε

Στα ράφια μας θα βρείτε περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων τροφίμου και μη τροφίμου, προσεκτικά διαλεγμένους από επαγγελματίες του χώρου. Επίσης, σας προσφέρουμε περισσότερα από 3.500 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ιδιαίτερης ποιότητας και εύχρηστων συσκευασιών, σε μεγέθη που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες.
  • Στα μανάβικά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων -με μοναδική ποικιλία εξωτικών- φρούτων και λαχανικών της αγοράς, την πιο πλήρη και ολοκληρωμένη ποικιλία φρέσκων και αποξηραμένων μανιταριών
  • Στα ψαράδικά μας μπορείτε καθημερινά να επιλέξετε από εξαιρετική ποικιλία φρέσκων ψαριών, ντόπια ψάρια ανοιχτής θαλάσσης ή ελληνικού ιχθυοτροφείου, ενυδρείο με ζωντανούς αστακούς, κατεψυγμένα!
  • Στα κρεοπωλεία μας μπορείτε να βρείτε πλήρη και ολοκληρωμένη ποικιλία κρεάτων και πουλερικών. Διαθέτουμε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα φρέσκου κρέατος της αγοράς.
Επτά Τεχνολόγοι Τροφίμων διενεργούν καθημερινά αυστηρούς ελέγχους στα προϊόντα των καταστημάτων μας, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητά τους. Η The Mart είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Νηογνώμονα Bureau Veritas και εφαρμόζει τα συστήματα ISO 22000:2005 (που συμπεριλαμβάνει το σύστημα HACCP) και ISO 9001:2015. Με τα πιστοποιητικά που διαθέτει και θέτει στη διάθεσή σας (για την εφαρμογή των δικών σας αντίστοιχων συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων), η εταιρία μας αποδεικνύεται αξιόπιστος προμηθευτής του επαγγελματία.
Από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ο επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει αυτό που θέλει (τον εξυπηρετεί και καλύπτει τις ανάγκες του), γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα εξασφαλίσει την πλέον ιδανική σχέση υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.
Με νέο Delivery Center στην Παλλήνη, με την κατάλληλη υποδομή κι ένα νέο στόλο φορτηγών, η τροφοδοσία των επιχειρήσεων με προϊόντα (τρόφιμα και μη τρόφιμα) γίνεται καθημερινά «στην πόρτα σας», από επαγγελματίες μεταφορείς, γρήγορα -σε ακριβείς χρόνους- με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος.
Το μότο «The Mart, o καλύτερος συνεργάτης του επαγγελματία» βρίσκει την έκφρασή του στην επιλογή των 50 εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων, που εξειδικεύονται στην εξυπηρέτησή του, καλύπτοντας ή και προβλέποντας τις ανάγκες του για μια υγιή-κερδοφόρα επιχείρηση που βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας κάθε επιχείρησης αλλά και μιας αποτελεσματικής συνεργασίας, γι’ αυτό και επιδιώκει να βελτιώνει καθημερινά την επικοινωνία με τους πελάτες και να χτίζει όλο και πιο ειλικρινείς και αποτελεσματικές σχέσεις αμοιβαίου οφέλους.
Πάνω από 1.300 εργαζόμενοι και 13 καταστήματα της The Mart σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα τροφοδοσίας και ανάπτυξης της επιχείρησής σας!

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας