Pasta Sauce types

Η ποικιλία σε ιταλικές σάλτσες για ζυμαρικά, είναι σχεδόν όσο μεγάλη όσο και τα είδη ζυμαρικών! Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικές σάλτσες που ξεχωρίζουν.

Ζεστή και φλογερή Arrabiata. Ένα ιδιαίτερο όνομα για σάλτσα, καθώς μεταφράζεται ως θυμωμένος - εξοργισμένος, στα ιταλικά.

Φρουτώδης και πικάντικη Marinara. Κάτι τόσο απλό, μπορεί να είναι και τόσο καλό, σαν μια σάλτα με βάση την κλασική τομάτα.

Κρεμώδης και πλούσια Carbonara. Συχνά χαρακτηρίζεται ως μια κρεμώδης σάλτσα, ωστόσο στην αυθεντική της συνταγή δεν συμπεριλαμβάνει κρέμα.

Η πράσινη Pesto. Η Pesto δεν είναι σάλτσα με την πραγματική έννοια της λέξης, αλλά δεν παύει να είναι εξαιρετική μαζί με ζυμαρικά.

cart: