Wine & Cheese

Όταν συνδυάζουμε κρασί και τυρί, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε για την αντιστοίχηση των διαφορετικών γεύσεων. Για παράδειγμα, ένα υπόξινο τυρί ταιριάζει καλύτερο με ένα ημίξηρο ή γλυκό κρασί, ενώ ένα όξινο κρασί μαζί με αλμυρό τυρί παράγουν μια δυσάρεστη και πικρή γεύση. Τέλος θα πρέπει να αποφεύγετε το συνδυασμό ενός πικάντικου τυριού κι ενός κρασιού με πολλές τανίνες, καθώς τα πικρά τους στοιχεία αλλοιώνουν τη γεύση σας.

cart: