Ξέρουμε τι χρειάζεστε

Στα ράφια μας θα βρείτε μια μοναδική γκάμα προϊόντων τροφίμου και μη τροφίμου, προσεκτικά διαλεγμένη από επαγγελματίες του χώρου. Περισσότεροι από 30.000 κωδικοί είναι στη διάθεσή σας, κάτω από μία στέγη!
Έχουμε πάντα στοκ σε ό,τι ψάχνετε!
Καθημερινά ελέγχουμε τις τιμές μας σε περισσότερα από 3.000 προϊόντα, διαφόρων κατηγοριών. Έτσι, προσφέρουμε πάντα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.
Σας προσφέρουμε περισσότερα από 2.000 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που μπορούν να μειώσουν τα κόστη σας ως και 20%. Στην ποιότητα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.
Με μια ομάδα 8 επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων, με καθημερινή διενέργεια αυστηρών ελέγχων και με την εφαρμογή του συστήματος ISO 22000:2005 (που συμπεριλαμβάνει το σύστημα HACCP), η ασφάλεια τροφίμων στη The Mart είναι μη διαπραγματεύσιμος παράγοντας. Εδώ είστε ασφαλείς!
Η The Mart εφαρμόζει, επιπλέον, το σύστημα ISO 9001:2015 για να συμπληρώσει στην ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα. Ολοκληρωμένη κάλυψη, συνολική διασφάλιση!
Για την εφαρμογή των συστημάτων ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015 διαθέτουμε πιστοποίηση από τον Διεθνή Νηογνώμονα Bureau Veritas. Τα πιστοποιητικά μας είναι στη διάθεσή σας ως απόδειξη του αξιόπιστου προμηθευτή σας αλλά και για την εφαρμογή των δικών σας αντίστοιχων συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.
Σας παραδίδουμε καθημερινά στην πόρτα σας με την εξειδικευμένη υπηρεσία μας Delivery. Εύκολα, με ασφάλεια και από επαγγελματίες μεταφορείς.
Στη The Mart θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα εγχώριων και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών της αγοράς – από Μανγκοστίν Ινδονησίας, μέχρι Raspberries Μετσόβου! Επίσης, στα Ψαράδικά μας θα βρείτε καθημερινά περισσότερες από 50 επιλογές φρέσκων ψαριών! Όσο για φρέσκο κρέας; Διαθέτουμε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα της αγοράς και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.
Με μια δύναμη πωλήσεων 50 εξειδικευμένων επαγγελματιών, πλέον έχετε έναν σύμβουλο πάντα δίπλα σας.
Τεχνική υποστήριξη για όλη την κατηγορία επαγγελματικού εξοπλισμού Master Chef.
Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι, 9 καταστήματα και 3 DRIVE in είναι πάντα στη διάθεσή σας!
cart: