Ειδικές κοπές για Κρέας

Ειδικές Κοπές για κρέας

Στη The Mart ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πελατών μας, γι’ αυτό και στο κρεοπωλείο  μας σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ζητήσετε ειδικές κοπές στα κρέατα που έχετε επιλέξει.

Σας δίνεται η επιλογή για μεριδοποιημένα τεμάχια, σουβλάκια, γύρο και άλλες ειδικές κοπές σε όλα τα κρέατα της επιθυμίας σας, για τα οποία είμαστε περισσότερο από υπερήφανοι λόγω των πολύ αυστηρών διαδικασιών που εφαρμόζουμε στα στάδια της επιλογής προμηθευτών, παραλαβής, αποθήκευσης, παρασκευής, συσκευασίας και διακίνησης των προϊόντων.

Όλα τα καταστήματα της The Mart είναι πιστοποιημένα για τα την εφαρμογή των συστημάτων ISO 22000 και ISO 9001 για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων.

Ταυτόχρονα, το εργαστήριο τεμαχισμού νωπού κρέατος και παραγωγής κιμά είναι αδειοδοτημένο με κωδικό κτηνιατρικής έγκρισης Α, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων κρέατος και κιμά πραγματοποιείται υπό αυστηρούς όρους και υπό συνεχείς ελέγχους και επιτρέπει την εμπορία τους στην ενιαία αγορά της Ε.Ε., καθώς και τις εξαγωγές σε τρίτες χώρες.

Συνεπώς, στη The Mart είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συνδυάσετε άριστης ποιότητας κρέας σε κοπές από το εγκεκριμένο εργαστήριο μας, με τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας, ώστε να προσφέρετε στους δικούς σας πελάτες το βέλτιστο δυνατό.

Για να εξασφαλίσετε τις κοπές που επιθυμείτε καλέστε από σταθερό στο 800 11 00 900 και από κινητό στο 210 3496598 και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς!

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς