Ειδικές κοπές για Κρέας

Ειδικές Κοπές για κρέας

Στη The Mart ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πελατών μας, γι’ αυτό και στο κρεοπωλείο  μας σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ζητήσετε ειδικές κοπές στα κρέατα που έχετε επιλέξει.

Σας δίνεται η επιλογή για μεριδοποιημένα τεμάχια, σουβλάκια, γύρο και άλλες ειδικές κοπές σε όλα τα κρέατα της επιθυμίας σας, για τα οποία είμαστε περισσότερο από υπερήφανοι λόγω της πιστοποίησης από την εφαρμογή HAACP που αφορά όλες τις διαδικασίες παραλαβής, αποθήκευσης, παρασκευής, συσκευασίας και διακίνησης των προϊόντων.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2011 όλα τα καταστήματα της The Mart είναι πιστοποιημένα και για τα δύο συστήματα EN ISO 22000:2005 και EN ISO 9001:2008, από τον φορέα πιστοποίησης BUREAU VERITAS. Από τον Ιανουάριο του 2017 το πιστοποιητικό για το 9001 αφορά στην τελευταία έκδοση του προτύπου, αυτή του EN ΙSO 9001:2015.

Ταυτόχρονα, το εργαστήριο τεμαχισμού νωπού κρέατος και παραγωγής είναι επίσης εγκεκριμένο, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. για παραγωγή και εμπορία των προϊόντων μας στην ενιαία αγορά της Ε.Ε., καθώς και για εξαγωγές σε τρίτες χώρες –με Κωδικό Αριθμό Κτηνιατρικής Έγκρισης Α 113.

Συνεπώς, στη The Mart είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να συνδυάσετε άριστης ποιότητας κρέας σε κοπές από το εγκεκριμένο εργαστήριο μας, ώστε να προσφέρετε στους δικούς σας πελάτες το βέλτιστο δυνατό.

Για να εξασφαλίσετε τις κοπές που επιθυμείτε καλέστε από σταθερό στο 800 11 00 900 και από κινητό στο 210 3496598 και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς!