Συχνές ερωτήσεις
Κάρτα Μέλους

Πόσες Κάρτες Μέλους μπορώ να εκδώσω;

Κάρτα Μέλους μπορεί να εκδώσει ο ίδιος ο επαγγελματίας -κάτοχος επαγγελματικού ΑΦΜ- ή μπορεί να εκδοθεί επιπρόσθετη κάρτα μέλους σε συνεργάτες που θα υποδείξει ο ίδιος.

Γενικές Ερωτήσεις

Γιατί δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών στα καταστήματα της The Mart;

Για λόγους ασφαλείας και μόνο. Στα καταστήματα της The Mart κυκλοφορούν διάφορα μηχανήματα για την τροφοδοσία και ομαλή λειτουργία τους (ανυψωτικά, παλετοφόρα, καθαριστικά). Παρά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται και την προσοχή που επιδεικνύει το αρμόδιο προσωπικό, η ύπαρξή τους ενέχει κινδύνους, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά (κάτω των 12 ετών). Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των γονέων-πελατών μας, έχουμε καθιερώσει το Σάββατο ως Ημέρα Οικογένειας. Κάθε Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 20:00, όπως αναφέτεται και στους όρους που περιλαμβάνονται στην αίτησή σας για την έκδοση Κάρτας Μέλους The Mart, επιτρέπεται η είσοδος χωρίς περιορισμούς ηλικίας. Αυτές τις ώρες αποσύρουμε τα βαρέα μηχανήματα από τα καταστήματά μας, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μαζί με τα παιδιά σας.

Βρισκόμαστε σε δοκιμαστική περίοδο. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι στέλνοντάς μας τα σχόλιά σας εδώ. Είμαστε σε δοκιμαστικό στάδιο. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι.