Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να γίνεται πελάτης της The Mart και να λάβετε την Κάρτα Μέλους. Πληροφορίες εγγραφής
Μπορείτε να εγγραφείτε επικοινωνώντας με το Call Center, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στο site μας, στέλνοντάς μας ένα e-mail με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ακόμη, τα ίδια δικαιολογητικά μπορείτε να τα αποστείλετε, ταχυδρομικώς ή με fax, στο κατάστημα με το οποίο πρόκειται να γίνονται οι συναλλαγές σας, και να παραλάβετε την Κάρτα Μέλους κατά την πρώτη σας επίσκεψη σε αυτό.
Όλοι οι πελάτες μας, από την ημερομηνία εγγραφής και καταχώρησής τους στη βάση δεδομένων της εταιρείας, και με τη σύμφρωνη γνώμη τους, ενημερώνονται με όλα τα μέσα -ή εκείνα που επιλέγουν- που έχει στη διάθεσή της η εταιρία: τηλεφωνικά, με 15νθήμερο φυλλάδιο προσφορών, e-mail και sms .
Για λόγους ασφαλείας και μόνο. Στα καταστήματα της The Mart κυκλοφορούν διάφορα μηχανήματα για την τροφοδοσία και ομαλή λειτουργία τους (ανυψωτικά, παλετοφόρα, καθαριστικά). Παρά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται και την προσοχή που επιδεικνύει το αρμόδιο προσωπικό, η ύπαρξή τους ενέχει κινδύνους, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά (κάτω των 12 ετών). Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των γονέων-πελατών μας, έχουμε καθιερώσει το Σάββατο ως Ημέρα Οικογένειας. Κάθε Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 20:00, όπως αναφέτεται και στους όρους που περιλαμβάνονται στην αίτησή σας για την έκδοση Κάρτας Μέλους The Mart, επιτρέπεται η είσοδος χωρίς περιορισμούς ηλικίας. Αυτές τις ώρες αποσύρουμε τα βαρέα μηχανήματα από τα καταστήματά μας, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μαζί με τα παιδιά σας.

Κάρτα Μέλους

Κάρτα Μέλους μπορεί να εκδώσει ο ίδιος ο επαγγελματίας -κάτοχος επαγγελματικού ΑΦΜ- ή μπορεί να εκδοθεί επιπρόσθετη κάρτα μέλους σε συνεργάτες που θα υποδείξει ο ίδιος.
Η Κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και η χρήση της πρέπει να γίνεται μόνο από τον κάτοχο της.
cart: