Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Στη The Mart είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας την πιο πλούσια ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 1992 ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 αποτελούμε μέλος του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

Έχοντας ήδη νέο Delivery Center και απαριθμώντας 13 καταστήματα ανά την Ελλάδα, στη The Mart δεν σταματάμε να ανανεωνόμαστε και να εκσυγχρονιζόμαστε. Ο Μάρτιος του 2019, σηματοδοτεί για εμάς το έναυσμα μίας νέας εποχής, αφού με την δημιουργία του δικού μας eShop εισχωρήσαμε δυναμικά στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δείχνοντας έμπρακτα την ακόρεστη όρεξή μας για βελτίωση και εκσυγχρονισμό, επεκτείνοντας την εμβέλεια δραστηριοποίησής μας αλλά και προσφέροντάς σας ένα επιπλέον εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ μας.

«Παντρεύοντας» λοιπόν την παράδοση και τις αρχές μας, με τις ανάγκες για αλλαγή που επιτάσσει η εποχή μας, συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με νέα αλλά και παλιά μέσα, πάντα όμως με κεντρικό γνώμονα το συμφέρον σας αφού θέλουμε να μας θεωρείτε ως τον καλύτερο Συνεργάτη του Επαγγελματία.

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Στη The Mart έχουμε υιοθετήσει μια πελατοκεντρική φιλοσοφία επιδιώκοντας να βοηθήσουμε τον Επαγγελματία να αναπτυχθεί. Επιδιώκουμε να ικανοποιούμε, με τον πλέον ευέλικτο τρόπο, τις ανάγκες των επαγγελματιών πελατών μας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, μέσω αποτελεσματικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης, ο έμπιστος σύμβουλός σας και ο κύριος προμηθευτής σας.

Εμπιστοσύνη & Ευαισθησία, Σχέσεις Ουσίας

Επιδιώκουμε να καταλάβουμε τον Πελάτη, να χτίσουμε μαζί σας μια ειλικρινή και αποτελεσματική σχέση με αμοιβαίο όφελος. Αφουγκραζόμαστε, μελετάμε τις ελλείψεις, τις δυσκολίες σας και σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις.

Σας ενημερώνουμε, με τη σύμφωνη γνώμη σας, για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

Επικοινωνούμε καθημερινά μαζί σας, μέσω του www.themart.gr (μέσω της φόρμας επικοινωνίας), μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών (με κλήσεις δωρεάν στο 800 11 00 900 και από κινητό στο 210-3496598) και των Εξειδικευμένων Πωλητών μας, απαντούμε άμεσα στις επισημάνσεις σας. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Δείχνουμε εμπιστοσύνη στο προσωπικό μας, καθώς θεωρούμε πως ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας κάθε επιχείρησης και μοναδικό μέσον αξιόπιστης επικοινωνίας με τον Πελάτη.

Ευαισθησία

Εκφράζουμε με κάθε τρόπο τις περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές μας ανησυχίες και συμβάλλουμε σ’ ένα υγιές περιβάλλον.

Υποστηρίζουμε την τοπική παραγωγή και ένα ορθολογικό και δίκαιο πλέγμα συναλλαγών, οργάνωσης και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρούμε στοχευμένες εκπαιδευτικές δράσεις.

Καταθέτουμε την ευαισθησία μας στις δυσκολίες ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου.

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς