Ποιότητα & Ασφάλεια Προϊόντων

Πιστοποιήσεις

Όλα τα καταστήματα της The Mart είναι πιστοποιημένα για την εφαρμογή των συστημάτων ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015 για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε στον Επαγγελματία Πελάτη μας μέσα από τους χώρους των καταστημάτων ή που παράγονται και συσκευάζονται εξειδικευμένα για τον Επαγγελματία Πελάτη στα ξεχωριστά αδειοδοτημένα εργαστήρια κρέατος που υπάρχουν σε κάθε κατάστημά μας.

Επίσης όλα τα καταστήματα διαθέτουν πιστοποίηση για την πώληση των βιολογικών προϊόντων που υπάρχουν στη συλλογή των τροφίμων.

Εμπειρία

Η εμπειρία μας άλλωστε, στην εφαρμογή των συστημάτων αυτών και κατ’ επέκταση στην εφαρμογή των απαιτήσεων περί υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων φτάνει τα 18 χρόνια αφού η πρώτη εφαρμογή του συστήματος HACCP ξεκίνησε στις αρχές του 2000, πριν ακόμα αυτό γίνει νομοθετική απαίτηση στην χώρα μας, ακολουθώντας μια πορεία αυστηρών κανόνων και απαιτήσεων προς τα ευρύτερα συστήματα ISO.

Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε για την δημιουργία νέων καταστημάτων ή την ανακαίνιση των προηγούμενων, με στόχο να διαθέτουμε πάντα τις υποδομές, τους χώρους και τα μέσα που χρειάζονται για την εφαρμογή των απαιτήσεων που στοχεύουν στην ασφάλεια και την καλύτερη ποιότητα των τροφίμων που διακινούμε.

Εξειδικευμένη ομάδα τεχνολόγων τροφίμων πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους σε προϊόντα, προμηθευτές και καταστήματα, διασφαλίζοντας την διαρκή τήρηση των κανόνων που η εμείς οι ίδιοι έχουμε θέσει.

Μέσα από ένα αυστηρό σύστημα αυτοελέγχων επιβεβαιώνεται η τήρηση όλων των παραπάνω ή δρομολογούνται διορθωτικές ενέργειες όπου εντοπίζονται αποκλίσεις.

Τι είναι η αλυσίδα ψύξης;

Η αλυσίδα ψύξης είναι η σωστή και σταθερή διατήρηση της θερμοκρασίας των νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων από την παραγωγή μέχρι και την τελική κατανάλωση και αποτελεί μια σημαντική απαίτηση για όλους τους Επαγγελματίες τροφίμων.

Συνεπώς είναι το σύνολο των ψυκτικών μέσων με σκοπό τη συντήρηση ενός τροφίμου στην απαιτούμενη για αυτό θερμοκρασία. Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων τροφίμων και ιδιαίτερα των ευαλλοίωτων, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αλυσίδα ψύξης.

Γραμμή Ενημέρωσης για θέματα Ποιότητας

Μάθετε τα πάντα για την ποιότητα! Σας συμβουλεύουμε και σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με τη διασφάλιση των τροφίμων:

  • Συστήματα ποιότητας
  • Χαρακτηριστικά τροφίμων
  • Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
  • Κανόνες για την αποθήκευση τροφίμων
  • Αλυσίδα ψύξης
  • Κανόνες για την μεταφορά τροφίμων
  • Νέες νομοθεσίες

Καλέστε μας δωρεάν (από σταθερό) στο 800 11 00 900 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:00)

Στη The Mart, με σεβασμό στην αλυσίδα ψύξης, διαθέτουμε

Χώρους παραλαβής που διασφαλίζουν τη συνέχεια της αλυσίδας ψύξης, με τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας.

Χώρους αποθήκευσης και πώλησης με βάση τους κανόνες HACCP που ορίζουν τον τρόπο διασφάλισης της καταλληλότητας των προϊόντων και εγγυώνται την προστασία του καταναλωτή.

Ξεχωριστές οριοθετημένες περιοχές και χώρους πώλησης για κάθε κατηγορία προϊόντων, με τις δικές τους ξεχωριστές θερμοκρασιακές απαιτήσεις.

Καταψύκτες με ειδικές πόρτες για τη σωστή λειτουργία της αποθήκευσης υπό κατάψυξη που δίνουν στον πελάτη άμεση πρόσβαση στα προϊόντα, όπως κατεψυγμένα λαχανικά, ψάρια και κρέατα, με συνεχή ανεφοδιασμό.

Ξεχωριστούς χώρους προσωρινής συγκέντρωσης των προϊόντων που κρίνονται ως μη κατάλληλα προς πώληση. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ποιότητα των φρουτολαχανικών, ψαριών, κρεάτων, αλλαντικών και τυροκομικών που βρίσκονται στους χώρους πώλησης.

Πιστοποιητικά

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς