Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

 1. Μεγάλη ποικιλία 

  Στη The Mart θα βρείτε χιλιάδες κωδικούς τροφίμων, μη τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού για κάθε χρήση, που παρέχονται σε διάφορες συσκευασίες ώστε να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Επιπρόσθετα σας παρέχουμε με ολοκληρωμένες προτάσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις σας.

 2. Εξοικονόμηση χρόνου 

  Κερδίστε χρόνο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας σε ένα μόνο κατάστημα, βρείτε όλα τα προϊόντα κάτω από την ίδια στέγη, καθώς και όλους τους προμηθευτές, με μία μόνο επίσκεψη.

  Κάντε την παραγγελία σας μέσω του Call Center με ένα τηλεφώνημα.

  Δώστε την παραγγελία σας μέσω του eShop, εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλικ.

 3. Οικονομία χρημάτων 

  Στη The Mart θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χάριν στις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρουμε αλλά και στις εβδομαδιαίες και δεκαπενθήμερες προσφορές αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 4. Εγγυημένη ποιότητα 

  Στη The Mart πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα προϊόντα. Επίσης υπάρχει αλυσίδα ψύξης κατά τη μεταφορά φρέσκων-κατεψυγμένων προϊόντων και τηρούνται αυστηρά μέτρα υγιεινής. Έτσι κατορθώνουμε να διασφαλίζουμε την ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων

  Μπορείτε να βρείτε τα πιο φρέσκα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα καθώς εφαρμόζουμε δύο συστήματα ISO*.

  Στα καταστήματα της The Mart τηρούνται αυστηρά μέτρα υγιεινής και διαδικασίες που διασφαλίζουν 
  την ποιότητα (ISO 9001:2008) και την ασφάλεια (ISO 22000:2005) των προϊόντων. Παράλληλα, εφαρμόζονται 
  συστηματικά ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα προϊόντα. Όλα τα καταστήματα της The Mart είναι πιστοποιημένα για την 
  εφαρμογή των δύο συστημάτων, ISO 22000:2005 (Ασφάλεια) και ISO 9001:2008 (Ποιότητα).

 5. Γρήγορη και εύκολη ενημέρωση 

  Το φυλλάδιο της The Mart, αποστέλλεται είτε απευθείας στην έδρα σας, είτε μέσω email, Viber ή SMS, αν εσείς το επιθυμείτε. Αποκτήστε την ευκαιρία να ενημερώνεστε πρώτοι, ανά δεκαπέντε ημέρες, για τις πιο χαμηλές τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα και για τους ειδικούς καταλόγους, με μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων και εξοπλισμού. Έτσι, μπορείτε να εκπληρώνετε αμέσως τις επιθυμίες των πελατών σας και να αποκτήσετε ισχυρότερη θέση στον ανταγωνισμό.

  Μπορείτε ακόμα να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τα νέα φυλλάδια και τους καταλόγους, με ένα κλικ. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τους Επαγγελματίες Πελάτες μας.

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς