Σύμβουλος Κάβας

Σύμβουλος Κάβας

Γνωρίστε τους οινολόγους μας και αφεθείτε στην τεχνογνωσία τους

Η The Mart σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένους οινολόγους, οι οποίοι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ώστε να φτιάξετε το ιδανικό wine list για την επιχείρησή σας. Μόνο στη The Mart έχετε την ευχέρεια να ξεκινήσετε ένα ταξίδι γεύσης ανάμεσα σε περισσότερες από 700 διακεκριμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, με οδηγό έναν από τους καταρτισμένους οινολόγους μας.

Καθήκον μας δεν είναι μόνο να σας προτείνουμε μια σειρά κρασιών που θα πλαισιώσουν τον κατάλογό σας, αλλά κυρίως να σας μεταδώσουμε τις γνώσεις μας ώστε να προσφέρετε στους δικούς σας πελάτες μία μοναδική εμπειρία, μέσα από ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες που θα ταιριάζουν με το προφίλ της δικής σας επιχείρησης.

Συνεπώς, κατανοώντας τη σημασία που έχει για εσάς, τους επαγγελματίες πελάτες μας, ο συνδυασμός του κατάλληλου κρασιού με τα πιάτα που προσφέρετε στο μενού σας, στo κατάστημα του Κηφισού θα βρείτε επαγγελματία οινολόγο, ο οποίος πέραν των γνώσεων του, μπορεί να σας υποδείξει και ειδικό εξοπλισμό που αφορά το σερβίρισμα του κρασιού.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με τον οινολόγο μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας από σταθερό στο 800 11 00 900, από κινητό στο 210 3496598 και μέσω email στο info@themart.gr .

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς