Σύμβουλος Κάβας

Σύμβουλος Κάβας

Γνωρίστε τους οινολόγους μας και αφεθείτε στην τεχνογνωσία τους

Η The Mart σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένους οινολόγους, οι οποίοι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ώστε να φτιάξετε το ιδανικό wine list για την επιχείρησή σας. Μόνο στη The Mart έχετε την ευχέρεια να ξεκινήσετε ένα ταξίδι γεύσης ανάμεσα σε 600 διακεκριμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού , με οδηγό έναν από τους καταρτισμένους οινολόγους μας.

Καθήκον μας δεν είναι μόνο να σας προτείνουμε μια σειρά κρασιών που θα πλαισιώσουν τον κατάλογό σας, αλλά κυρίως να σας μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας ώστε να προσφέρετε στους δικούς σας πελάτες μία μοναδική εμπειρία, μέσα από ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες που θα ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της δικής σας επιχείρησης.

Συνεπώς, κατανοώντας τη σημασία που έχει για εσάς, τους επαγγελματίες Πελάτες μας, ο συνδυασμός του κατάλληλου κρασιού με τα πιάτα που προσφέρετε στο μενού σας, στo κατάστημα του Κηφισού θα βρείτε επαγγελματίες οινολόγους, οι οποίοι πέραν των γνώσεων τους, σας παρουσιάζουν μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες ποτηριών για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης αλλά και περίστασης.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με τους οινολόγους μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας από σταθερό στο 800 11 00 900, από κινητό στο 210 3496598 και μέσω email στο info@themart.gr .