Σύμβουλος Πωλήσεων

Σύμβουλος Πωλήσεων

Κεντρικός άξονας στον τρόπο που λειτουργούμε - εμείς στη The Mart -  είστε εσείς, οι Πελάτες μας

Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε ανιδιοτελώς εξειδικευμένους επαγγελματίες, των οποίων απόλυτος στόχος είναι να σας συμβουλεύουν σε κάθε σας βήμα ώστε να επωφεληθείτε εσείς και η επιχείρησή σας.

Η υπηρεσίας μας «Σύμβουλος Πωλήσεων» πλέον απαριθμεί περισσότερους από 50 επαγγελματίες του χώρου, αριθμός που αυξάνεται διαρκώς με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων εξυπηρετούν σε όλες τις περιοχές όπου εκτείνεται η εμβέλειά μας και η ακτίνα δράσης μας καθώς στόχος μας στη The Mart είναι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας με κάθε δυνατό τρόπο, προσφέροντάς συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

Οι Σύμβουλοί μας είναι εδώ για εσάς ώστε να σας προσφέρουν ιδανικές λύσεις για οικονομικότερο καλάθι αγορών, μέσα από συμφέρουσες προσφορές, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δική σας επιχείρησης.

Πέραν του οικονομικού σκέλους, οι Σύμβουλοι Πωλήσεων μπορούν να σας κάνουν προτάσεις για νέα προϊόντα, τα οποία συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς ώστε να αναπτύσσεται συνεχώς το κωδικολόγιό σας και να ακολουθεί το ρεύμα της εκάστοτε εποχής.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται ύστερα από αναλύσεις που πραγματοποιούν οι Σύμβουλοι για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ελέγχοντας τις τάσεις της αγοράς αλλά και αναζητώντας νέους κωδικούς μέσω της Διεύθυνσης Αγορών.

Η The Mart πλέον προσφέρει, ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης επαγγελματιών, με βασικό κορμό το εξειδικευμένο Σύμβουλο Πωλήσεων προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού. Επαγγελματίας με άριστη γνώση του αντικειμένου και σωστή εξυπηρέτηση, στέκεται δίπλα στους πελάτες μας και τους προτείνει τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις για την επιχείρηση του..

Οι Σύμβουλοι είναι δίπλα σας όποτε εσείς το επιθυμείτε, χωρίς χρέωση, γιατί στη The Mart είμαστε «Ο Συνεργάτης του Επαγγελματία»… οι δικοί σας πραγματικοί Συνεργάτες.

Για να επικοινωνήσετε με τους Συμβούλους Πωλήσεων μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, από σταθερό στο 800 11 00 900, από κινητό στο 210 3496598 και μέσω email στο info@themart.gr .

Διαλέξτε από τα παρακάτω Δωρεάν Προϊόντα της προσφοράς