Η JavaScript φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την Javascript στο πρόγραμμα περιήγησης σας.
Στοιχεία 1-30 από 77
Βόεια ελιά νωπή σε vacuum Πολωνίας
Βόεια σπάλα νωπή σε vacuum Πολωνίας
Βόεια λάπα άνευ οστού νωπή σε vacuum Πολωνίας
Βόειο DEVESA picanha ANGUS νωπή σε vacuum Αργεντινής
Βόειος κιμάς εμπρόσθιου νωπός Γαλλίας
Βόεια DEVESA μπριζόλα άνευ οστού νωπή σε vacuum Αργεντινής (2-2,5kg)
Βόειο DEVESA tri tip ANGUS νωπό Αργεντινής
Βόεια σπαλομίτα νωπή σε vacuum Πολωνίας
Βόειο χτένι νωπό σε vacuum Πολωνίας
Βόειο στήθος άνευ οστού νωπό σε vacuum Πολωνίας
Μοσχάρι γάλακτος σπαλομπριζόλα με οστό νωπή Ολλανδίας
DANISH CROWN σπάλα-ελιά νωπή απο νεαρό μοσχάρι σε Vacuum Δανίας
Νεαρό μοσχάρι συκώτι νωπό Ολλανδίας
Βόειος κιμάς κατεψυγμένος παρασκεύασμα Πολωνίας (~3kg)
Βόεια ελιά νωπή σε vacuum Γαλλίας
DEVESA βόεια σπαλομπριζόλα Angus άνευ οστού νωπή Αργεντινής 4kg
DANISH CROWN φιλέτο νεαρού μοσχαριού νωπό άνευ οστού σε Vacuum Δανίας
Μοσχάρι γάλακτος κόντρα με οστό σε ίσια κοπή νωπό Ολλανδίας
DANISH CROWN Bavette νωπή απο νεαρό μοσχάρι σε Vacuum Δανίας
Βόειο νουά νωπό σε vacuum Πολωνίας
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ Burger Black Angus μοσχαρίσιο Ελληνικής εκτροφής, κατεψυγμένο (4x180g)
Βόειο DEVESA κόντρα άνευ οστού, χωρίς κορδόνι νωπό Αργεντινής (~3,5kg)
DANISH CROWN καρδιά σπάλας νωπή απο νεαρό μοσχάρι σε Vacuum Δανίας
Μοσχάρι γάλακτος κόντρα με οστό σε ίσια κοπή νωπό Γαλλίας
Βόειο φιλέτο νωπό σε vacuum Γαλλίας
Μοσχάρι γάλακτος γλώσσα κατεψυγμένη Ολλανδίας
Βόεια σπαλομίτα Γαλλίας νωπή σε vacuum (~2kg)
Βόειο DEVESA νουά νωπό σε vacuum Αργεντινής
Βόεια flat iron από χτένι κατεψυγμένη Αργεντινής
Βόεια DEVESA σπαλομίτα ANGUS νωπή σε vacuum Αργεντινής
Επιλέξτε έναν τρόπο παράδοσης για την παραγγελία σας
Επιλέξτε τη διεύθυνσή σας
Επιλέξτε ένα κατάστημα παραλαβής από τη λίστα
Ημέρα & Ώρα Παράδοσης/Παραλαβής
Δεν μπορεί να δηλωθεί συγκεκριμένη ώρα παράδοσης πέρα από το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα της επιλογής σας
15/2
16/2
17/2
18/2
19/2
Συμπληρώστε τα στοιχεία του πρακτορείου μεταφορών
20/2
21/2